Geniet van de prachtige ijzervallei en vlakke polders met onze e-steps en e-scooters

Kirsten Verwimp
Kirsten Verwimp
2023-01-20
Een mooi, proper en groot vakantiehuis met alle mogelijke voorzieningen aanwezig. We hebben er een weekend mogen vertoeven met de familie en hebben 100% genoten na een warme verwelkoming van de enthousiaste en vriendelijke gastheer. Grote kamers en badkamers, een keuken met alles erop, eraan en erin, een pingpongtafel, een pooltafel, een muziekinstallatie en tafelvoetbal,…. We hebben er gelogeerd met 4 gezinnen en hadden allen voldoende ruimte en privacy en er was tevens een leuke ruimte om gezellig samen te zijn. Naast de voortreffelijke woning, zijn er ook vele mogelijkheden om te bezoeken als uitstap. De perfecte uitvalsbasis voor een weekendje of langer weg. Zeker een aanrader voor jong en oud. Zelfs de kleinste (4 jaar) praat er nu twee weken later nóg over.
Liz
Liz
2022-12-23
Super mooi zaaltje en vakantie huis. Alles tip top inorde.
Lisa Vullers
Lisa Vullers
2022-09-25
Supermooie, moderne vakantie woning met alles erop en eraan. Kraaknet, werkelijk alles aanwezig, aangename ontvangst door de gastheer. Voor kinderen & tieners speelgoed, pooltafel, pingpong,...Zeer goeie bedden, heel mooi ingerichte kamers, gezellige binnentuin en leefruimtes. Zeker een aanrader!
Nathalie Steurbaut
Nathalie Steurbaut
2022-08-01
Hilde Timmermans
Hilde Timmermans
2022-06-02
Leuke, comfortabele woning met voldoende privacy. Gelegen in een heel rustige buurt. Heel veel mogelijkheden tot activiteiten in de regio, zowel sportieve als wat rustigere.
Frederic Libbrecht
Frederic Libbrecht
2022-05-03
Zoek je een droom locatie om met vrienden of familie door te brengen? Excellent vakantie huis met alle mogelijke voorzieningen in een wonderlijk mooie streek. Topper!
Els Maenhout
Els Maenhout
2022-05-02
Zalig vakantiehuis, heel mooi ingericht. Met alles erop en eraan, opgemaakte bedden, meer dan genoeg handdoeken,… voor de kids een voetbaltafel en pingpongtafel en genoeg speelruimte, dankzij de feestzaal. Ook de ontvangst was enorm hartelijk. We hebben super genoten van ons familieweekend!!!
Michel Maenhout
Michel Maenhout
2022-04-25
Prachtige volledig pas vernieuwde en zeer ruime woning. Leuk dat we ook konden gebruik maken van de Feestzaal, zodat de kinderen zich wat konden ontspannen. Heel uitgebreide uitleg gekregen bij aankomst. Vriendelijk mensen. Alles was er op en er aan Handdoeken, badlinnen, bedden waren opgemaakt, enz... Niks gemankeerd en super genoten. Hier komen we nog terug. Bedankt aan Jean-Luc en partner om zo'n piekfijne moderne en mooi ingerichte vakantiewoning te voorzien.
Simon Maertens
Simon Maertens
2022-04-04
Afgelopen weekend prachtig mogen vertoeven in Stavele! Een uiterst nette woning met een grote feestzaal om in grote groep een maaltijd te kunnen nuttigen of een dansje te placeren. Alles hightech uitgerust. Als extra bonus een prachtig ontvangst door Jean Luc gesteund door Chantal! Een koppel om u tegen te zeggen! Een dikke aanrader. Groeten Simon
DJ GERD
DJ GERD
2021-11-04
Onlangs op bezoek geweest naar de zaal om eventueel feesten te verzorgen als DJ. De zaal is zeker aan te raden voor kleinere feest zoals kleinere huwelijksfeesten, communies, verjaardagen enz. De zaal is volledig vernieuwd en heeft alle troeven in handen. Goed uitgerust keuken, grote en gebruiksvriendelijke toog. De zaal is voorzien van de nodige sfeerverlichting die voor elk evenement kan geregeld worden. De aanwezige geluidsinstallatie is voldoende voor het verzorgen van huwelijksfeesten enz. De dansvloer is ook afzonderlijk met sfeerverlichting en zelfs televisie animatie. Verder is er ook een zeer verzorgde slaapmogelijkheid voor voor +/- 15 personen. Zeker een aanrader. mvg DJ GERD

Contact en reservatie