uitleg-events

Grote zaal

De grote zaal van De Nachtegaal is de eerste zaal bij binnenkomst. De zaal heeft een oppervlakte van 101m² en heeft een rechtstreekse toegang op de bar en professionele keuken.

Kleine zaal

De kleine zaal van De Nachtegaal heeft een oppervlakte van 30m² en kan perfect gebruikt worden voor kleinere activiteiten/seminaries of als extra (aparte) speelruimte voor kinderen. Met audio en een groot scherm kunnen ook consoles aangesloten worden. Het kan ook gebruikt worden als danszaal.

Bars

Er zijn 2 bars voorzien voor uw feest. De hoofdbar beschikt over voldoende capaciteit om al uw dranken te koelen. Dit zowel voor kleine als voor grote flessen. Daarnaast zijn er op twee plaatsen spoelbakken met werktafel beschikbaar voor het afwassen van de glazen.
 
Een tweede, kleinere, bar is geschikt voor traiteur doeleinden. Hier is een afzuigsysteem voorzien. Zo kunnen er zonder probleem warme gerechten klaargemaakt worden (bvb: wafels of pannenkoeken) net voor het kinderhoekje en in het zicht van uw gasten.

Keuken

De professionele keuken (oppervlakte: 41m²) is volledig ingericht met inox, beschikt over een grote koelcel, afwasstraat, bakplaten en combi oven. Als traiteur mag je op beide oren slapen wat hygiëne en comfort in deze keuken betreft. De elektrische voorzieningen kunnen heel wat toestellen met grootverbruik tegelijk aan, wat uiteraard een grote troef is om grote groepen tegelijk te kunnen bedienen.

Voortuin

De voortuin werd vakkundig aangelegd in gras en platines en kan perfect gebruikt worden voor recepties of de eerste aperitief bij aankomst van uw gezelschap. 
Het is ook mogelijk om een springkasteel te plaatsen.

Sanitair blok

Het sanitair blok is ook volledig nieuw en toegankelijk voor mensen met een mobiele beperking. 

Er is ook een baby ververs tafel beschikbaar

pictogram-WC-baby

Faciliteiten ter beschikking in de feestzaal

 • – Professionele muziekinstallatie
  – Daadloze microfoon
  – 3 professionele flatscreens geschikt voor allerlei presentaties
  – Kabels hebben we ter beschikking
  – Uitstekend GRATIS WIFI bereik op alle locaties
  – Plug and play voor DJ’s
  – Mogelijkheden voor het aansluiten van uw laptop HDMI 4K