In de schaduw van de kerk ligt het voormalige dorpskloostertje van Stavele.
Na een grondige renovatie maar zonder verlies van zijn charmes herbergt het nu B&B ’t Oud Schooltje.
Deze B&B stelt niet alleen zijn bedden ter beschikking maar ook zijn kapel voor een romantische lunch of diner.
Gelegen op 6 km van de schreve(Franse grens) is het een waar paradijs voor de liefhebber van brokaat. Meer info ….

oud-schooltje-mac

Graag verwelkomen wij u op een unieke plaats waar u jezelf kan herbronnen. Het rustgevende water “Den Ijzer” die
aan ons domein voorbij stroomt. Meer info ….

denlevensstroom-mac

Bij vakantiewoningen De Eikhoeve is kind hier koning! Wij hebben niet alleen een groot hart voor kinderen, maar voorzien ook extra kindvriendelijke faciliteiten. Je hoeft dus niet te zeulen met materiaal, want er is al heel wat voorhanden. Je vindt in de vakantiewoning minstens een kinderbedje, een kinderstoel, luieremmer, een traphekje (op vraag), een microgolf en er zijn gezelschapsspelen.
Er is een speelweide voorzien waar je kinderen kunnen spelen, lopen en ravotten, terwijl jij geniet van de vakantie. In de speelschuur staat een voetbaltafel en een pingpongtafel. Paletjes en een balletje breng je het best zelf mee. De trampoline staat in de speelschuur, zodat je het jaarrond ervan kan genieten. In de speelweide is er ook een volleybalnet.. Meer info ….

deeikhoeve-mac

Wij verwelkomen jullie graag in onze B&B ‘Dons en Flanel’ gelegen in het authentieke plattelandsdorpje Leisele. Dat is ‘Bachten de Kupe’, aan de rand van de Westhoek op amper 1 km van de grens met Frankrijk. Wij willen jullie dolgraag tonen en laten voelen waarom het hier zo fijn is om te verblijven. Overdag is het er levendig door de diverse plattelandsactiviteiten. ’s Avonds komt alles tot rust, hoor je enkel nog het fluiten van de vogels en verandert deze groene oase in een paradijsje. Meer info ….

donsenflanel-mac

Hofa Isera betekent hoeve aan de IJzer en was al ingetekend op de Ferrariskaarten (1773), het is lange tijd een boerderij + beenhouwerij + café geweest. Na 30 jaar omzwervingen hebben wij dit huis gekocht en verbouwd tot een haven van rust en gezelligheid die we graag met jullie delen.. Meer info ….

hof-isera-mac

Ons vakantiehuisje ligt in het center van de westhoek in Beveren aan de Ijzer vlak bij het dorp Roesbrugge volledig gerenoveerd en open sedert pasen 2012.
Het is een rookvrije vakantiewoning en geschikt voor 6 personen ( 3x 2pers. kamers) voorzien van alle comfort zoals centrale verwarming, warm en koud water, vaatwas, wasmachine, droogkast. Keuken is voorzien van gasfornuis, warmeluchtoven, vaatwas, microgolf, koffiezet, frigo met diepvries, potten en pannen, etc….. Meer info ….

ijzerrust-mac

Een gerenomeerd slagerijtje gelegen tussen de twee bruggen midden het dorp Roesbrugge. Meer info ….

tusschndebruggn-mac

Hartelijk welkom in onze woning, gelegen in het rustige Roesbrugge-Haringe. Roesbrugge-Haringe is een deelgemeente van de stad Poperinge, in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Roesbrugge-Haringe bestaat uit twee kleine dorpjes: Roesbrugge en Haringe. De deelgemeente ligt in het noordwesten van Poperinge. Meer info ….

 

degroenenboomgaard-mac

  • Gezinnen met kinderen die eens de echte vlaamse boerenlucht willen opsnuiven !
  • NIEUW speelplein,en boomhut
  • Voor mensen die willen genieten van de rust en eenvoud dat de westhoek uitstraalt !
  • Voor feestneuzen die er eens goed willen op uitgaan (mogelijkheden genoeg)
  • Weg van de stadssfeer , weg van alle lawaai en stresstoestanden !
  • Voor aangenaam vertoeven tussen eenvoudige mensen !

Meer info ….

grenshof-mac

Wilt u er eventjes tussenuit? Ergens waar het stil en rustig is, ergens op de buiten maar toch ook niet te ver van de buitenwereld?

Vintage House is gelegen in het kleine rustige dorp ‘Haringe’ in de westhoek. Meer info ….

vintage-house-mac

In onze volledig gerenoveerde woning, heten gastvrouw Nathalie, gastheer Claus en de kinderen Ruby, Talitha, Jess en kleine Matz u van harte welkom.
B&B Noja biedt u een vriendelijke, comfortabele en rustige accommodatie aan waar u zich echt thuis zult voelen. U beschikt over een sfeervol ingerichte kamer met eigen badkamer.
Een vers bereid ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd in de gemeenschappelijke ontbijtruimte. Dit ontbijt bestaat uit: koffie, thee, vers geperst fruitsap, verse broodjes, yoghurt, fruit en diverse soorten broodbeleg. Meer info ….

noja-mac